Zimna płyta
Tartinki
nr katal.- 101 - salami
- 102 - szynka
- 103 - polędwica
- 104 - kabanos
- 105 - kurczak
- 106 - kiełbasa sucha
- 107 - indyk
- 108 - jajko
- 109 - łosoś
- 110 - makrela
- 111 - śledź
- 112 - ser twaróg
- 113 - ser pleśniowy
- 114 - tuńczyk
Koreczki
nr katal.- 201 - salami
- 202 - szynka
- 203 - kabanos
- 204 - kiełbasa sucha
- 205 - śledź
- 206 - łosoś
- 207 - wegetariańskie
- 208 - serowe
- 209 - serowo-owocowe
- 210 - owocowe
- 211 - feta
Ryby
nr katal.- 301 - łosoś w miodzie z migdałami
- 302 - łosoś wędzony z zielonymi oliwkami
- 303 - łosoś w dipie koperkowym
- 304 - karp w galarecie z białego wina
- 305 - karp w sosie cebulowo-pomidorowym
- 306 - pstrąg smażony w sezamie
- 307 - mintaj pikantny na szparagach
- 308 - śledź w zalewie z czerwonej cebuli
- 309 - śledź w jabłku
- 310 - śledź po japońsku
- 311 - półmisek rybny dla smakoszy
- 312 - śledź po kaszubsku
- 313 - pstrąg w galarecie z białego wina
PRZEKĄSKI
- - krewetki panierowane w sezamie na zielonym grapefruicie
- - krewetki w cieście z sosem chili
- - szaszłyczki krewetkowe, czosnkowo-sojowe
- - krewetkowe racuszki z dipem czosnkowym
- - koreczki: z szynki, kabanosa, salami, łososia, fety, śledziowe, serowe
- - tartinki z: indykiem, łososiem, salami, szynką,
serem pleśniowym, polędwicą, jarska - - pomidorki koktajlowe nadziewane serem ziołowym
- - pieczarki w boczku zapiekane w piecu
- - tatar z łososia na cytrynie
- - szynka szwarcwaldzka z mango
- - mini galaretki z kurczaka
- - jajka przepiórcze z kawiorem
- - jajka przepiórcze po szkocku
- - babeczki nadziewane pikantną sałatką
- - bruschetta z pesto, pieczarkami i parmezanem
- - ruloniki z prosciutto i serem ziołowym
- - pomidorki koktajlowe z serem feta i świeżą bazylią
- - tarty francuskie z indykiem i żurawiną
- - pikantne kofty z wołowiny
- - dorsz w cieście tempura
Sałatki
nr katal.- 501 - owocowa
- 502 - królewska
- 503 - meksykańska
- 504 - holenderska
- 505 - grecka
- 506 - ziemniaczana
- 507 - warzywna
- 508 - orientalna
- 509 - śledziowa
- 510 - tuńczyk
Coś na Słodko
Kruche Babeczki nadziewanenr katal.
- 601 - wiśniami
- 602 - jagodami
- 603 - jabłkami
- 604 - gruszkami
- 605 - brzoskwiniami
- 606 - ananasem
- 607 - mandarynkami
- 608 - kiwi
- 609 - truskawkami
PRZYJECIE ZASIADANE
- - mięsa pieczone: schab nadziewany, karkówka w miodzie,
indyk nadziewany suszonymi pomidorami, polędwiczki wieprzowe z kaparami, kurczak nadziewany brokułami - - wędliny: szynka wiejska, kabanosy suszone, salami,
polędwica drobiowa, krakowska sucha, polędwica sopocka, kiełbasa biała parzona - - schab w galarecie nadziewany suszonymi śliwkami
- - schab w galarecie nadziewany suszonymi morelami
- - szynka nadziewana sałatką warzywną w galarecie
- - ozory wołowe w auszpiku
- - galaretki z pstrąga tęczowego
- - galaretki z kurczaka
- - śledź w sosie musztardowym
- - śledź w oleju po staropolsku
- - śledź marynowany w cebulce
- - śledź po japońsku
- - jajka z łososiem wędzonym
- - jajka nadziewane pieczarkami
- - jajka nadziewane pastą z salami
- - sałatka z kurczaka wędzonego
- - sałatka z kurczakiem grillowanym
- - sałatka żurawinowa z serem pleśniowym
- - sałatka holenderska z szynką i żółtym serem
- - sałatka meksykańska z czerwoną fasolą
- - paluszki z kurczaka w sezamie