KOMERS

OBIAD

  • - filety z kurczaka po parysku
  • - ziemniaki zapiekane z masłem czosnkowym
  • - zestaw surówek (biała kapusta z kukurydzą, por z majonezem, marchew z ananasem)

DRUGIE DANIE GORĄCE

  • - krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym

ZIMNA PŁYTA

  • - kanapki bankietowe 4 rodzaje
  • - koreczki bankietowe 4 rodzaje
  • - sałatka z kurczaka wędzonego
  • - sałatka holenderska z szynką i żółtym serem
  • - dodatki konserwowe: ogórek, papryka, pieczarki
  • - chrzan, masło, pieczywo

napoje chłodzące

  • - coca-cola
  • - woda mineralna
  • - soki 100% (pomarańcza, czarna porzeczka, jabłko)

napoje gorące

  • - kawa rozpuszczalna, kawa parzona
  • - herbaty (owocowa, earl grey, tradycyjna czarna)
  • - dodatki: mleko, cukier, cytryna

ciasta

  • - sernik wiedeński
  • - makowa rolada
  • - jabłecznik z cynamonem