STUDNIÓWKA

PRZYSTAWKA
- - szynka nadziewana pastą serowo-chrzanową


OBIAD
- - filety z kurczaka po parysku
- - ziemniaki zapiekane z masłem czosnkowym
- - zestaw surówek (biała kapusta z kukurydzą, por z majonezem, marchew z ananasem)


DESER
- - brzoskwinie z mascarpone i frużeliną wiśniową


DRUGIE DANIE GORĄCE
- - krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym


TRZECIE DANIE GORĄCE
- - pieczeń wieprzowa w sosie własnym
- - kluski śląskie
- - modra kapusta


CZWARTE DANIE GORĄCE
- - barszcz czerwony z uszkami z mięsem


ZIMNA PŁYTA
- - kanapki bankietowe 4 rodzaje
- - koreczki bankietowe 4 rodzaje
- - mini galaretki z kurczaka
- - jajka garnirowane pieczarkami
- - sałatka z kurczaka wędzonego
- - sałatka holenderska z szynką i żółtym serem
- - dodatki konserwowe: ogórek, papryka, pieczarki
- - chrzan, masło, pieczywo


napoje chłodzące
- - coca-cola
- - woda mineralna
- - soki 100% (pomarańcza, czarna porzeczka, jabłko)


napoje gorące
- - kawa rozpuszczalna, kawa parzona
- - herbaty (owocowa, earl grey, tradycyjna czarna)
- - dodatki: mleko, cukier, cytryna


ciasta
- - sernik wiedeński
- - makowa rolada
- - jabłecznik z cynamonem
